Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

To Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, παράρτημα Ν. Μαγνησίας , εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο Δημήτριο Μάνο και την γραμματέα Αικατερίνη Κολοκοτρώνη , είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, χθες, στο συνεδριακό κέντρο της Ι. Μ. Δημητριάδος , στα πλαίσια της επισκέψεως του Αρχιεπισκόπου και της προεδρίας του κατά την πανθεσσαλική ιερατική σύναξη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εκφράστηκε από το Δ.Σ. η ανησυχία των θεολόγων, για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη στο διάλογο με το Υπουργείο και αφορούν το μάθημα των Θρησκευτικών , αλλά και ο προβληματισμός για ευρύτερα λεπτά θέματα σχέσεων Εκκλησίας –Πολιτείας που θίγονται διαρκώς, όπως επίσης και η διαβεβαίωση ότι οι θεολόγοι, πιστοί στο λειτούργημά τους και πάντα κοντά στην ποιμαίνουσα εκκλησία, δίνουν καθημερινά και ταπεινά, την καλή μαρτυρία στα σχολεία.
Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος , μας διαβεβαίωσε ότι έχει γνώση της κατάστασης και ότι η εξέλιξη των πραγμάτων θα φέρει σίγουρα μια καλή αλλαγή για την Εκκλησία και την πατρίδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου